Wraps met rauwkost, pijnboompitten en yoghurtsaus

Aloha!

Het lijkt bijna een fancy dish zo op de foto hè… Maar het zijn gewoon lekker wrappies!
Ik hou van wraps. Het is makkelijk, snel en je kan ze vullen met wat je maar wil! Dit keer probeerde ik eens wat heel anders…

Personen: 2
Tijd: 5 min. 

Ingrediënten: 

  • 4 wraps
  • 1 rode paprika
  • stuk of 10-15 cherrytomaten
  • 5 plakken zongedroogde tomaat
  • 1/3 komkommer
  • 2 lente uien
  • augurk. Ik had van die grote plakken en daarvan 5 ofzo
  • klein blikje mais
  • ongeveer 50 gr. pijnboompitten
  • 4 – 8 el sojayoghurt
  • peper en zout
  • optioneel: chillivlokken

Bereiding:

  • Snij alle groentes super klein
  • Bak de pijnboompitjes in een droge pan op heel laag vuur tot ze net een beetje bruin zijn
  • Roer alles door elkaar en voeg wat sojayoghurt toe tot de groentes net allemaal een beetje aan elkaar blijven plakken. Of gewoon lekker zoveel als je zelf wil
  • Roer er nog wat peper, zout en eventueel chillivlokken doorheen
  • Verdeel de groentenprut over de wraps en rol dicht
  • Op de foto heb ik er nog wat balsamico crema dressing overheen gegooid. Was best een lekkere toevoeging!

Dikke tip: je kan de wraps ook in stukjes snijden, er prikkers in steken en ze als hapjes serveren!

Voor nog meer eet-inspiratie kan je mij ook volgen op instagram @demakkelijkevegan

Oke doeiii!

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.