Over

Hoi hoi!

Ik ben Shari, 26 jaar en ik heb een grote passie voor voeding en gezondheid. Mijn natuurlijke habitat is in de keuken. Hier vind ik het leuk om gerechten te creëren die lekker, meestal gezond, makkelijk en snel klaar te maken zijn.

Waarom veganistisch? Deze keuze past het beste bij mij en mijn leefstijl. Ik ben tegen dierenleed en wil graag op deze manier mijn steentje bijdragen aan een betere wereld. Ook heeft veganistisch eten grote voordelen voor mijn gezondheid. Winning!

Naast o.a. koken, eten en flauwe grappen maken, studeer ik op het moment ook orthomoleculaire voeding en -geneeskunde. Het best logische gevolg hiervan, is dat mijn maaltijden dan ook regelmatig aansluiten bij een orthomoleculair verantwoord voedingspatroon; een voedingspatroon wat voor iedereen geschikt is.

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van wat ik zoal eet? Volg mij dan op instagram @demakkelijkevegan

Heb je vragen aan mij? Dan mag je altijd een mailtje sturen naar: demakkelijkevegan@hotmail.com  (DM op instagram reageer ik trouwens wel sneller op).

Bedankt voor het lezen en o ja, ik vind het echt super leuk als je het laat weten wanneer je een recept van mij hebt gebruikt en wat je ervan vond 😀

 

 

Alle content op deze website is gemaakt door mij (Shari) en mag niet zonder toestemming gekopieerd worden.