Ja ja! Weer een heerlijke Thaise curry!
Vanavond weer een favorietje! Thaise curry a la De Makkelijke Vegan! Klinkt super interessant, maar ondertussen kwak ik er altijd maar gewoon in wat ik toevallig nog in huis heb, haha.
Personen: 2
Tijd: 8 min.
Ingrediënten:
- 2 kopjes zilvervliesrijst
- Linzen. Ik nam 2 van die kleine blikjes van 200 gram (nettogewicht)
- 2 flinke handen spinazie
- Stuk of 15 middelgrote champignons
- 10-15 cherrytomaten
- 1 blik kokosmelk
- grote el (of twee) thai green curry paste (Koh Thai, Albert Heijn)
Koken maar!
- Kook de rijst volgens de verpakking
- Snij de champignons in stukjes en bak in wat olie bruin
- Snij in de tussentijd de tomaatjes ook in stukken
- Gooi nu de linzen, tomaten en spinazie er ook bij
- Wanneer de spinazie wat geslonken is, mag de kokosmelk (hoeft niet gelijk alles) en curry paste er ook bij
- Roer alles goed door. Proef of er nog wat meer kokosmelk of juist curry paste bij mag en klaar is Kees!
Eet smakelijk!
Voor nog meer eet-inspiratie kun je mij ook volgen op instagram @demakkelijkevegan