Ultra makkelijke maaltijd uit de airfryer

Hoi hoi!

Gisteren geen blog omdat ik (voor de verandering deze week, haha) niet zelf hoefde te koken :D.
De dag daarvoor at ik bij een vriendin. We liepen een beetje hulpeloos door de Albert Heijn, omdat we maar niet konden bedenken waar we die dag trek in hadden om te eten. Toen kwamen we op het geweldige idee om de aifryer te gebruiken. Wat een topding is dat! Misschien toch maar overwegen er ook eentje aan te schaffen…
Anyway, het was wel even een zoektocht naar vegan snacks die geschikt waren voor de airfryer. Maar we hebben ze gevonden! De oven bamischijven van Mora (we lieten ons door een behulpzame mede-boodschappenaar vertellen, dat alles wat in de oven kan ook in de airfyer kan. TOP!) verder hadden we van die krulfriet, mega lekker!

foto2 12 okt.jpg

En om toch nog een beetje het gevoel te hebben iets gezonds binnen te krijgen, maakten we er ook nog een simpele salade bij.
Zo zie je maar weer; vegan eten hoeft écht niet te betekenen dat je allerlei producten moet aanschaffen waar je nog nooit van hebt gehoord, om daar dan vervolgens een culinaire hoogstand mee in elkaar te draaien. En nee, veganistisch eten betekend ook niet dat je alleen maar sla (en gezond) eet, haha.

Fijne zondag nog!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.