Thaise curry met noodles
Haaaai!
Vanavond weer een gerecht met mijn verslaving; de Thai green curry paste van Koh Thai, jeeey!
Personen: 2
Tijd: 5 min.
Ingrediënten:
- Wok noodles. Ik gebruikte soba noodles van de toko
- Stuk of 10-15 middelgrote champignons
- Blik zwarte bonen (ik vond dit niet zo een succes erin, maar je kan het proberen!)
- 1 rode paprika
- Hand spinazie
- Blik kokosmelk 400 ml
- Green curry paste van Koh Thai (bij AH verkrijgbaar)
- Cashewnoten
- Optioneel: sesamzaad
Bereiding:
- Kook de noodles volgens de verpakking
- Snij de champignons en paprika in stukjes
- Spoel de bonen goed af
- Bak in wat olie de champignons een beetje bruin
- Gooi dan de paprika er ook bij om even mee te bakken
- Op het laatst mogen de zwarte bonen er ook nog even bij
- Giet dan het blik kokosmelk eroverheen en roer er een lekkere klodder green curry paste doorheen. Tippie: misschien handig als je van allebei eerst een deel doet en dan proeft of je het zoeter of juist pittiger wilt 😉
- Laat op het laatst nog een hand spinazie in de saus slinken
- Nu kunnen de noodles ook door het groenten- en saus mengsel. Top af met wat cashewnoten en je kan vét lekker eten!
Koop die green curry paste! Je leven gaat er hoe dan ook op vooruit.
Houdoe! X